Сумка спортивна на колесах Joola Vision Softside Suitcase Blue (80125)

6499.00грн. 5524.00грн.
Є в наявності

Сумка спортивна на колесах Joola  Vision Softside Suitcase пропонує багато місця для зберігання та численні кишені та відділення, щоб упорядкувати ваше спорядження. Сумка виготовлена з посиленої поліестерової тканини і поєднує в собі легкість, міцність і довговічність. Joola  Vision Softside Suitcase пропонує ідеальне поєднання простору для зберігання, міцності та мобільності. Завдяки численним продуманим відділенням і міцній конструкції він ідеально підходить для подорожей, тренувань і турнірів. Відчуйте оптимальну організацію та мобільність із валізою JOOLA Vision Softside Suitcase — ідеальним компаньйоном для вашого обладнання  та іншого!

Торгова марка Joola один із найстаріших виробників у світі настільного тенісу. Заснована в Німеччині в 1952 році як виробник столів для настільного тенісу. На сьогоднішній час фірма випускає весь спектр тенісного  обладнання, від ракеток до тенісних тренажерів. ТМ JOOLA є спонсором найбільших турнірів у світі, включаючи Олімпійські ігри, Чемпіонати світу та USA NTTC.

Об'єм: 56 літр

Розмір: 60 x 35 x 27 cm

Вага: 

Матеріал: 600D Polyester + 210D Polyester

Особливості:

Багато місця для зберігання: забезпечує об'єм 56,3 літра з численними кишенями та відділеннями для оптимальної організації.

Міцний матеріал: 600D Polyester + 210D Polyester посилена тканина із поліестеру легка, міцна та довговічна, ідеальна для інтенсивного використання.

Універсальність і мобільність: оснащений алюмінієвою ручкою, рейками для підлоги та 3,5-дюймовими колесами для легкого використання та мобільності.

Безпечне зберігання: регульовані ремінці та сітчастий чохол на блискавці дозволяють надійно зберігати все.

Вентильоване відділення: переднє нижнє відділення має вентиляційні решітки, щоб тримати взуття та рушники окремо та зменшувати запахи.

Велике переднє відділення: забезпечує багато місця та доступ до основного відділення на блискавці.

Ізольована кишеня: верхня кишеня зі швидким доступом та має внутрішню кишеню на блискавці для додаткової безпеки та організації.

Артикул 930943
Бренд Joola
вага 4,78 кг
Габарити L: 68.6 cm, W: 40.6 cm, Depth: 24.1 cm
Габарити упаковки L: 68.6 cm, W: 40.6 cm, Depth: 24.1 cm
Колір Blue
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник товару Китай
Особливості На 2-х колесах
Тип Дорожні сумки
Цвет Blue
Штрихкод 4002560801253
Гарантія 12 місяців

Ще не було питань.