Тенісний стіл Joola WORLD CUP 22 BLue (11281)

5487.00грн. 4664.00грн.
Немає в наявності

Настільний  тенісний стіл Joola World Cup  — це високоякісний стіл для пінг-понгу офіційного розміру, плдібний до тих , що використовуються на професійних змаганнях. Високошвидкісна стільниця товщиною 22 мм має спеціальне покриття, а сталева рама з профілем 50 мм робить стіл стійким. Збірка/розбірка настільки проста, що впорається навіть дитина. Подвійний запобіжник фіксує частини столу на місці. З обох боків столу є 4 колеса, що дозволяє легко переміщати стіл з одного місця на інше.  Настільний тенісний стіл Joola World Cup,  призначений для використання в приміщенні, підходить для шкіл, клубів, центрів відпочинку та інших місць відпочинку.

 

Особливості:

  •  ігрова поверхня для швидкісної гри - Відчуйте захоплююче ралі з поверхнею столу товщиною 22 мм зі спеціальної деревини із покриттям антивідблиску. Стіл для настільного тенісу WORLD CUP 22 Indoor забезпечує рівномірний відскок м'яча, підвищуючи вашу загальну ефективність гри. Ідеально підходить для клубів з інтенсивним використанням. 

  • Тенісний стіл офіційних розмірів ITTF (Міжнародна федерація настільного тенісу)
  • Відповідає європейським стандартам (EN 14468-1B) для шкіл і спортивних клубів
  • Міцний та довговічний - Тенісний стіл JOOLA WORLD CUP 22  виготовлений із міцної 50-міліметрової квадратної трубчастої основи з порошковим покриттям, стійко стоїть під час інтенсивних матчів. Ця міцна конструкція гарантує довговічність, забезпечуючи тривале задоволення. 
  • Стабільність до перекидання - Зосередьтеся на грі, не хвилюючись — подвійні пристрої проти перекидання та ніжки, що регулюються по висоті, забезпечують стабільну та рівну ігрову поверхню, утримуючи тенісний стіл JOOLA WORLD CUP 22 на місці. 
  • Легка мобільність та безпека - Транспортуйте тенісний стіл JOOLA WORLD CUP 22 за допомогою 4 -х  коліщаток із гумовим покриттям на кожній половині. Колеса з фіксаторами забезпечують стабільність і покращують мобільність, дозволяючи швидко позиціонувати стіл. 
  • Режим для одного гравця - адаптуйтеся до вашої гри завдяки двом окремим складаним половинкам, які переводять тенісний стіл JOOLA WORLD CUP 22 в  в одиночний режим гри. Насолоджуйтеся гнучкістю тренувань і гри у своєму власному темпі. 
  • Швидке та безпроблемне налаштування - Витрачайте більше часу на гру та менше на збирання. Тенісний стіл JOOLA WORLD CUP 22 для приміщень поставляється на 95% попередньо зібраним, що дозволяє встановити його за 15 хвилин. Насолоджуйтеся швидким і простим процесом встановлення
  • Краї наклеєні меламіновою смолою Кути стільниці захищені від пошкоджень спеціальними гумовими накладками
  • Покриття без відблисків
  • надзвичайно швидка ігрова поверхня завдяки спеціально обробленому поліестеровому покриттю
  • У комплект поставки не входить сітка для настільного тенісу! 

 

Артикул 999997
Артикул моделі 11281
Бренд Joola
Вид Столи
Гарантійний термін, міс. 12
Гарантия 12 мес.
Додаткові характеристики Габарити в складеному стані: довжина 62 см, ширина 152,5 см, висота 161 см
Габарити в розкладеному стані: довжина 274 см, ширина 152,5 см, висота 76 см
Застосування Для закритих приміщень
Клас Аматорські
Колір поверхні стола Синій
Комплект поставки Стіл
Конструкція Складана
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник товару Китай
Матеріал стільниці МДФ
Назва Тенісний стіл Joola WORLD CUP 22 BLue (11281)
Особливості металевий каркас 50 мм
чотири колеса на кожній половині
Товщина стільниці 22
Ціна 37999.00
Гарантія 12 місяців

Ще не було питань.