Набір посуду Veneto, 12 предметів 830102 NOIS
- Бренд:
- Код товару:137806-170
- 100
- Показати всі характеристики
Термоакумулююче тришарове дно товщиною 5 мм забезпечує швидкий нагрів, а також рівномірний розподіл і тривале збереження тепла. Акумульоване тепло дозволяє завершити приготування страв протягом 10-15 хвилин після вимкнення плити, що значно скорочує споживання теплової енергії. Посуд адаптований для всіх видів плит: електричних, газових, керамічних та індукційних. Вони не призначені для використання в духовці.
Ергономічна ручка, приємна на дотик
Високоякісна нержавіюча сталь 18/10 AISI 304
Прозора кришка з термостійкого скла
3-шарова капсульна основа
Підходить для всіх плит, включаючи індукційні
Легко миється в посудомийній машині
Тримачі для посуду
Ручки посуду виготовлені з термостійкого пластику, який витримує температуру до 180 градусів С. Завдяки використанню пластику ручки посуду мають низьку теплопровідність (не нагріваються). Важливо, що при приготуванні їжі на газових плитах полум'я нагріває лише 2/3 діаметра дна каструлі: каструлі діаметром 16 см використовують тільки на маленьких конфорках, діаметром 18 і 20 см - на середніх. , а на великих – 24 см. При цьому пластик на ручках не плавиться. Посуд не призначений для використання в духовці. Ручки кріпляться точковим зварюванням.
Кришка з термостійкого скла
Жаростійка скляна кришка без парових отворів призначена для утримання пари в каструлі та забезпечення оптимального приготування, випускаючи пару залежно від інтенсивності приготування. Велика кількість вологи виходить через парові отвори разом із розчиненими поживними речовинами, теплом і ароматами. Край кришки має таку форму, щоб кришка щільно прилягала до краю посуду. Пари конденсуються між кришкою і стінками посудини, створюючи гідрозатвор. Пари, що виділяються під час варіння, конденсуються на більш холодній поверхні кришки, а потім стікають на дно каструлі. Ця постійна циркуляція сприяє здоровому та економному готуваннюбез втрати тепла, поживних і смакових речовин, що містяться в продуктах. Готуючи із закритою кришкою, ми економимо електроенергію. Скляні кришки не рекомендується використовувати для різкого охолодження або швидкого нагрівання.
Поради щодо енергозбереження
Використовуючи посуд, пам’ятайте, що тип плити, діаметр зони нагрівання та об’єм посуду визначають час, необхідний для досягнення необхідної температури приготування. Дно посуду має бути сухим. Краплі води перешкоджають передачі тепла від пальника до зовнішньої частини днища та роз’їдають нержавіючу сталь. Тому після миття посуд слід насухо витирати. При нагріванні погано протертого посуду з краплями води на зовнішній поверхні дна і залишками технологічного жиру утворюються плями.
При використанні газових плит рекомендується, щоб полум'я охоплювало не більше 2/3 поверхні дна. Тоді полум'я не залишає слідів на пластикових ручках і посуді. З іншого боку, на електричній плиті діаметр нагрівального елемента не повинен перевищувати діаметр дна каструлі. Важливо регулювати потужність нагріву. Приготування на повільному вогні запобігає перегріву посуду, а споживання тепла є оптимальним. Конструкція дна забезпечує швидкий нагрів, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні та накопичення теплової енергії, що поступово передається продукту.
Догляд за посудом
Перед миттям посуду необхідно дати охолонути. Після кожного використання рекомендується мити посуд м'якою губкою або ганчіркою з будь-яким миючим засобом. Після миття обполосніть теплою водою і витріть насухо. Грубі забруднення можна видалити за допомогою порошкових засобів для миття посуду з нержавіючої сталі. Щоб видалити залишки пригорілої їжі, налийте в посуд воду з миючим засобом або без, нагрійте її і видаліть забруднення дерев'яною лопаткою або жорсткою губкою. Не рекомендується використовувати металеві щітки, ножі або скребки. У посуді використовується однорідна нержавіюча сталь, тому подряпини, які виникають в результаті недбалого догляду, ніяк не впливають на якість посуду. Прилипання їжі до внутрішньої поверхні посуду є результатом неправильно вибраного режиму нагріву: - під час смаження сковорода була недостатньо нагріта або нагріта занадто мало. Уникайте перегрівання посуду, оскільки це може призвести до золотистого або світло-коричневого кольору поверхні з нержавіючої сталі та райдужних плям. Це не є дефектом посуду і жодним чином не впливає на довговічність посуду чи властивості їжі, що готується.
Горщики можна мити в посудомийній машині, але для тривалого використання рекомендується мити вручну. Це дуже легко, тому що вони гладкі, і все, що вам потрібно, це губка та трохи миючого засобу, щоб позбутися залишків їжі з поверхні посуду. На комплект діє гарантія 2 роки.
Вміст набору
- каструля зі скляною кришкою 16 см - 2,0 л, висота 10 см,
- каструля зі скляною кришкою 16 см - 2,0 л, висота 10 см,
- каструля зі скляною кришкою 18 см - 2,8 л, висота 11 см,
- каструля зі скляною кришкою 20 см - 3,7 л, висота 12 см,
- каструля зі скляною кришкою 24 см - 6,3 л, висота 14 см,
- сковорода зі скляною кришкою 24 см - 3,1 л, висота 7 см.
Артикул | 830102 |
Бренд | NOIS |
Материал | нержавеющая сталь |
Серия | Veneto |
Тип | кастрюли |
Цвет | нержавеющая сталь |
Ще не було питань.