Ніж кухонний Kasumi Pro Paring 80 мм

7100.00грн. 6532.00грн.
Немає в наявності
У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачне і красиве блюдо. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - в справжніх геніїв і творців від кулінарії.
Саме для таких, захоплених творчістю, людей були створені ножі Kasumi.
Однією з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет або явище. Прикладом тому може служити, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi - яскраве тому свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з багатошарової сталі, зручна рукоять - інструмент повинен бути красивий, витончений, але в той же час довговічний і міцний.
Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.


Нова лінійка ножів від Kasumi VG-10 Pro проведена з урахуванням 10-річного практичного досвіду і особливих технологій, що застосовуються компанією Kasumi.

Kasumi VG-10 Pro виготовляються вручну ножовими майстрами з урахуванням традиційних технік, застосовуваних для виробництва японських катан.

Клинки ножів Kasumi серії VG-10 Pro повністю виконані з японської кобальтовмісної нержавіючої сталі VG-10, розробленої спеціально для виробництва кухонних ножів. Твердість ножів за шкалою Роквелла - 59-60 одиниць HRC. Це ідеальний показник для професійних кухонних ножів, який гарантує більш тривалу порівняно з аналогами гостроту різальної кромки.

Ножі заточуються вручну майстерними майстрами виробництва. А блискуча і хірургічно гостра різальна кромка досягається за рахунок фінального доведення ножів на водних каменях: спочатку - середньозернистому, а далі високозернистому №3000.

Рукоять з імітацією мармуру виконана з антибактеріальної метакрилатної смоли, вона не ковзає і зручно лежить в руці.


Kasumi VG-10 Pro Paring - невеликий кухонний ніж від японської компанії Kasumi. Дана модель найкращим чином підійде для чищення овочів і фруктів з твердою шкіркою і щільною серцевиною.

Незважаючи на те, що в наш час високих технологій, існує безліч приладів для спрощення життя, все ж ще залишається місце класичним інструментам, які пережили не одне століття. До таких належить і ніж Kasumi Paring, якому, безсумнівно, знайдеться застосування на кожній кухні.

Підкатегорія::Кухонні ножі, Артикул::K-52008, Виробник::Kasumi, Довжина клинка, мм::80, Упаковка::Коробка, Твердість сталі, HRC::60-62, Тип ріжучої кромки::Звичайна кромка, Країна походження::Японія, Марка сталі/Матеріал клинка::VG-10, Матеріал накладки/рукояті::штучний мармур, Ножни::Відсутні, Ножі та холодна зброя::Ножі з фіксованим лезом
:Категорія :Ножі та інструменти

Ще не було питань.