Ніж Kasumi Kuro Nakiri 165 мм

4980.00грн. 4582.00грн.
Є в наявності
У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачне і красиве блюдо. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - в справжніх геніїв і творців від кулінарії.
Саме для таких, захоплених творчістю, людей були створені ножі Kasumi.
Однією з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет або явище. Прикладом тому може служити, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi - яскраве тому свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з багатошарової сталі, зручна рукоять - інструмент повинен бути красивий, витончений, але в той же час довговічний і міцний.
Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.


Kasumi Kuro - це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi в місті Секі. У серії представлені кілька кухонних ножів із загальними характеристиками:

- Клинок з дамаської сталі в 32 шару і з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання відрізуваної їжі до клинка.

- Руків-#039;я з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до впливу води та хімікатів.


Kasumi Kuro Damascus Nakiri - це спеціальний ніж для оброблення овочів. Його форма клинка і баланс нагадують європейський різницький ніж-клівер, яким зазвичай обробляють шматки туші, однак завдання ножа-накірі в першу чергу спрямована на рубку та подрібнення овочів.

Підкатегорія::Кухонні ножі, Артикул::K-36017, Виробник::Kasumi, Маса, г::161, Довжина загальна, мм::305, Довжина клинка, мм::165, Товщина клинка, мм::2, Твердість сталі, HRC::57-59, Тип ріжучої кромки::Звичайна кромка, Країна походження::Японія, Марка сталі/Матеріал клинка::AUS-8 (8A), Матеріал накладки/рукояті::ламінована деревина
:Категорія :Ножі та інструменти

Ще не було питань.