Торцювальна пила Metabo KGS 216 M (1.5 кВт, 216 мм) (619260000)

13306.00грн.
Немає в наявності

Пила торцювальна Metabo KGS 216 M потужністю 1500 Вт — це професійна розпилювальна модель.

Кращі торцювальні пили купити радимо кожному професіоналу, адже вони мають великий попит на деревообробних підприємствах, столярних цехах, меблевих фабриках тощо.

Торцювальна дискова пила по дереву: переваги

Кращі торцювальні пили обладнані надійним мотором, який розрахований на щоденні навантаження з високим запасом потужності. При потужності 1.5 кВт швидкість обертання валу досягає 5000 об/хв.

Захисні системи перешкоджають перегріву, короткому замиканню, перевантаженням, захищають інструмент від перепадів напруги.

Торцювальна дискова пила по дереву має протяжку. Вона виконана у вигляді 2-х паралельних рейок. З нею Вам буде зручніше розпилювати заготовки великої ширини.

Робочий стіл виконаний зі сплаву алюмінію та оснащений поворотним механізмом. Майданчик можна розвернути ліворуч і праворуч до 47°.

Кращі торцювальні пили: особливості

  • є лазерна підсвітка;
  • торцювальна дискова пила по дереву оснащена струбциною, яка затискає заготовку по висоті;

  • у робочому столі є розширювачі підтримки довгих заготовок;
  • до інструменту можна підключити будівельний пилосос чи мішок для збирання відходів. Для цього у задній частині знаходиться спеціальний штуцер.

* Колір та/або відтінок на фотографії можуть відрізнятися від реального. Параметри та комплектація можуть бути змінені виробником товару без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, які вніс виробник.

вага 13.5 кг
Габаритні розміри 760x475x340 мм
Глибина пропилу (90°) 65 мм/36 мм
Довжина кабелю 2 м
Додатково підсвітка робочої зони, червоний лазерний маркер
Зовнішній діаметр 216x30 мм
Комплектація пиляльний диск по дереву 40 зубів, 2 вбудованих розширення столу, торцювальний упор, затискач для заготовки, інструмент для зміни пиляльного диска, мішок для збору тирси, намотка кабеля
Потужність 1500 Вт
Ширина пропилу (90°) 305 мм/205 мм

Ще не було питань.