Тенісний стіл Joola Rollomat Pro ITTF Blue (11522)

69349.00грн. 58947.00грн.
Є в наявності

Турнірний тенісний стіл JOOLA Rollomat Pro це надшвидкий стіл для змагань з настільного тенісу. Одна із найбільш продаваних змагальних столів протягом десятиліть в асортименті Joola. Змагальний стіл для настільного тенісу JOOLA Rollomat Pro пропонує першокласну ігрову поверхню та міцну конструкцію, що робить його ідеальним для професійних змагань. Joola Rollomat Pro на 100% виготовлений у Німеччині та має ліцензію міжнародної федерації настільного тенісу (ITTF).

Торгова марка Joola один із найстаріших виробників у світі настільного тенісу. Заснована в Німеччині в 1952 році як виробник столів для настільного тенісу. На сьогоднішній час фірма випускає весь спектр тенісного  обладнання, від ракеток до тенісних тренажерів. ТМ JOOLA є спонсором найбільших турнірів у світі, включаючи Олімпійські ігри, Чемпіонати світу та USA NTTC.

Особливості:

  • Тенісний стіл схвалений для гри на офіційних змаганнях Міжнародною федерацією настільного тенісу (ITTF).

  • Ігрова поверхня для швидкісної гри - Відчуйте захоплюючу гру  з поверхнею столу товщиною 25 мм зі спеціальної деревини із покриттям антивідблиску. Стіл для настільного тенісу Joola Rollomat Pro забезпечує рівномірний відскок м'яча, підвищуючи вашу загальну ефективність гри. Ідеально підходить для клубів з інтенсивним використанням. 

  • Міцний та довговічний - Каркас тенісного стола Joola Rollomat Pro  виготовлений з металевого профілю шириною 50 мм, який забезпечує додаткову жорсткість ігрової поверхні  під час інтенсивних матчів. Ця міцна конструкція гарантує довговічність, забезпечуючи тривале задоволення. 
  • Режим для одного гравця - адаптуйтеся до вашої гри завдяки двом складаним половинкам, які переводять тенісний стіл Joola Rollomat Pro  в одноосібний режим гри, це забезпечує можливість тренування без спаринг-партнера. Насолоджуйтеся гнучкістю тренувань у своєму власному темпі. 
  • Стабільність ігрової поверхні - ніжки, що регулюються по висоті, забезпечують стабільну та рівну ігрову поверхню.
  • Легке транспортування - транспортуйте тенісний стіл Joola Rollomat Pro за допомогою 4-х  поворотних коліщаток. Колеса з гумовим покриттям  забезпечують стабільність і покращують мобільність, дозволяючи швидко позиціювати стіл.
  • Економія простору для зберігання - інноваційний механізм складання з подвійною системою блокування (double anti-tip device), що запобігає перекиданню, дозволяє легко складати стіл, заощаджуючи цінний простір.
  • Автоматична система складання і розкладання ніжок - Витрачайте більше часу на гру та менше на збирання.  Насолоджуйтеся швидким і простим процесом встановлення.
  • Відповідає європейському стандарту EN 14468-1А для столів для настільного тенісу.
  • У комплект постачання не входить сітка для настільного тенісу, що дозволяє індивідуально підібрати  аксесуари найвищого рівня.

 

Артикул 930910
Артикул для отображения на сайте 930910
Бренд Joola
вага 108,5 кг
Вага в упаковці 129 кг
Вид Столи
Габарити упаковки 20 х 158 х 142 см
Застосування Для закритих приміщень
Клас ***** Для професіоналів
Колір поверхні стола Синій
Комплект поставки Стіл
Конструкція Складана
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник товару Німеччина
Матеріал стільниці ДСП
Назва Тенісний стіл Joola Rollomat Pro ITTF Blue (11522)
Особливості Бічна крайка
Наявність коліщаток
Наявність сертифіката ITTF 1
Розмір 274 x 152,5 x 76 см
Стара ціна 72997.00
Статус товара БН_НАЛ БГ
Товщина стільниці 25 мм
Ціна 72999.00
Штрихкод 4002560115220
Гарантія 24 місяці

Ще не було питань.