Тенісний стіл Joola Inside J15 Grey (11241)

30399.00грн. 25839.00грн.
Є в наявності

 

Стіл для настільного тенісу для приміщень Joola J15 — це витончений сучасний вибір для любителів, яким потрібна надійна та стильна ігрова поверхня. Створений для оптимального відскоку та простоти у використанні, цей стіл створений, щоб покращити ваш досвід гри в настільний теніс. 

 Поверхня столу товщиною 15 мм є гарантом рівномірного відскоку м'яча і дозволяє контролювати й швидко змінювати  напрямок руху м'яча. Завдяки двом окремим складаним половинкам тенісний стіл також можна легко встановити в режим індивідуальної гри. JOOLA INSIDE J15 має подвійний механізм проти перекидання та регульовані по висоті ніжки, які забезпечують рівну ігрову поверхню. 3-дюймові колеса, що замикаються, забезпечують достатню безпеку, стабільність і мобільність столу. Стіл постачається на 95% попередньо зібраним, тому його можна встановити лише за 15 хвилин. У комплект входить сітка для настільного тенісу з практичним затискним штифтом, тож ви можете одразу розпочати свій перший матч.

 

Особливості:

  • Оптимальна ігрова поверхня - Відчуйте контрольовані подачі м'яча з поверхнею столу товщиною 15 мм зі спеціальної деревини із покриттям антивідблиску. Стіл для настільного тенісу Joola J15 Indoor забезпечує рівномірний відскок м'яча, підвищуючи вашу загальну ефективність гри. 

  • Тенісний стіл офіційних розмірів ITTF (Міжнародна федерація настільного тенісу)
  • Міцний та довговічний - Тенісний стіл JOOLA INSIDE J15 виготовлений із міцної 30-міліметрової квадратної трубчастої основи з порошковим покриттям, стійко стоїть під час інтенсивних матчів. Ця міцна конструкція гарантує довговічність, забезпечуючи тривале задоволення. 
  • Стабільність до перекидання - Зосередьтеся на грі, не хвилюючись — подвійні пристрої проти перекидання та ніжки, що регулюються по висоті, забезпечують стабільну та рівну ігрову поверхню, утримуючи тенісний стіл JOOLA INSIDE J15 Indoor на місці. 
  • Легка мобільність та безпека - Транспортуйте тенісний стіл JOOLA INSIDE J15 за допомогою восьми 3-дюймових коліщаток з фіксатором та  гумовим покриттям.  Ці колеса забезпечують стабільність і покращують мобільність, дозволяючи швидко розміщати стіл. 
  • Режим для одного гравця - адаптуйтеся до вашої гри завдяки двом окремим складаним половинкам, які переводять тенісний стіл JOOLA INSIDE J15  в індивідуальний режим гри. Насолоджуйтеся гнучкістю тренувань і гри у своєму власному темпі. 
  • Швидке та безпроблемне налаштування - Витрачайте більше часу на гру та менше на збирання. Тенісний стіл JOOLA INSIDE J15 для приміщень поставляється на 95% попередньо зібраним, що дозволяє встановити його за 15 хвилин. Насолоджуйтеся швидким і простим процесом встановлення.
  • Стіл має металеву поперечну опору для більшої стабільності  з логотипом JOOLA 
  • Тенісний стіл Joola J15 поставляється з набором сітки

 

Артикул 930753
Артикул для отображения на сайте 930753
Артикул моделі 930753
Бренд Joola
вага 69
Вага в упаковці 87.2
Вид Столи
Габарити упаковки 11,4 х 144,5 х 160 см
Гарантійний термін, міс. 12
Гарантия 12 мес.
Додаткові характеристики Розміри у складеному вигляді: 161 см х 64 см х 158 см
Застосування Для закритих приміщень
Клас Аматорські
Колір поверхні стола Сірий
Колір сітки Чорний
Комплект поставки Стіл Сітка
Конструкція Складана
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник товару Китай
Матеріал сітки Нейлон
Матеріал стільниці МДФ
Назва Тенісний стіл Joola Inside J15 Grey (11241)
Наявність сертифіката ITTF Так
Особливості Наявність коліщаток
Сітка у комплекті
Регульований натяг сітки Є
Розмір 274 x 152,5 x 76 см
Стара ціна 31998.00
Статус товара БН_НАЛ БГ
Тип кріплення сітки Швидке кріплення
Товщина стільниці 15 мм
Ціна 30999.00
Штрихкод 4002560112410
Гарантія 12 місяців

Ще не було питань.