Акумуляторна сабельна пила Metabo SSE 18 LTX BL (18 В, без АКБ, 32 мм) (602267840)

12751.00грн.
Немає в наявності

Ножівка електрична Metabo SSE 18 LTX BL — це потужний та ефективний інструмент, який призначений для різання різних матеріалів, таких як дерево, метал та пластик.

Ця шабельна пила працює на 18 В акумуляторі, що дозволяє використовувати його у місцях, де немає доступу до джерел електроживлення.

Якщо вас зацікавила шабельна пила акумуляторна, купити її можна на нашому сайті. Зверніть увагу, ця ножівка електрична продається в комплекті з кейсом metaBOX 145 L, та без АКБ та ЗП.


Шабельна пила на акумуляторі Metabo SSE 18 LTX BL: переваги

Ножівка електрична має потужний безщітковий двигун, який забезпечує високу швидкість різання та ефективність роботи.

Частота ходу холостих обертів становить 0-2700 об/хв, а хід полотна — 32 мм.

Шабельна пила на акумуляторі оснащена SDS-кріпленням, що дозволяє легко та швидко змінювати леза без необхідності використовувати додатковий інструмент.


Ножівка електрична Metabo SSE 18 LTX BL: особливості

Шабельна пила на акумуляторі дозволяє повернути пиляльне полотно на 180°. Ця функція дозволяє користувачеві зручно працювати в важкодоступних місцях, таких як кути, кутові з'єднання, і там, де не можна виконати роботу з допомогою звичайної прямої пилки.

Ця ножівка електрична має можливість регулювання обмежувача глибини різу. Це дозволяє користувачеві налаштувати глибину різу залежно від потреби, забезпечуючи більш точний та безпечний різ.

* Колір та/або відтінок на фотографії можуть відрізнятися від реального. Параметри та комплектація можуть бути змінені виробником товару без попередження. Магазин не несе відповідальності за конфігурації, внесені виробником.


Амплітуда коливань / ходів 32 мм
вага 3 кг
Кількість коливань / ходів 0-2700 ход/хв
Комплектація metaBOX 145 L, без АКБ, без зарядного пристрою
Тип живлення акумулятор
Тип кріплення SDS

Ще не було питань.