Дизельний генератор Iron Angel EGD 5500 E (21255)

1000.00грн.
Немає в наявності
Опис моделі Iron Angel EGD 5500 E

Однофазний дизельний генератор Iron Angel EGD 5500 E з робочою потужністю 5 кВт (пікова - 5,5 кВт), з комбінованим стартом - ручним та електричним. . Для підключення навантаження забезпечений двома розетками по 16А та виходом 12В постійного струму. Корпус генератора оперізує сталева захисна рама, є відкидна рукоятка та колеса для пересування територією.

Особливості Iron Angel EGD 5500 E

Фірмовий двигун потужністю 10 к.с.

Міні-електростанція обладнана надійним та економним одноциліндровим чотиритактним дизельним двигуном з ефективним примусовим повітряним охолодженням, здатним тривалий час працювати без зупинок, зазнаючи високих навантажень.

Максимальна потужність однофазних споживачів - 5.5 кВт

Генератор має гарний запас потужності при номіналі 5 кВт, що дозволяє легко витримувати моменти пікового навантаження при підключенні техніки з високим пусковим струмом.

15-літровий паливний бак

Повного бака дизельного палива при повному навантаженні з витратою 2,45 л/год достатньо для безперервної генерації електроенергії протягом більше 5 годин.

Функція стабілізації напруги

Інтелектуальна автоматична стабілізація напруги дозволяє постачати споживачам якісний струм зі стабільною напругою та частотою. Це дуже важливо при підключенні комп'ютерів, серверів, медичного, вимірювального обладнання, які висувають підвищені вимоги до параметрів струму.

Комбінований тип запуску (ручний стартер + електростартер)

У генераторі, залежно від ситуації, передбачена можливість вибору варіанта запуску - за допомогою повороту ключа електростартера або нескладного пуску тросиком ручного стартера при вбудованому акумуляторі.

Оптимальна витрата палива

Станція здатна забезпечувати електрикою найрізноманітнішу техніку в приватному будинку, майстерні, на будівництві, в магазині - від звичайної побутової до зварювальних апаратів, холодильного обладнання, витрачаючи при цьому в середньому 2,45 літрів дизеля на годину.

ДокладнішеТехнічні характеристики Iron Angel EGD 5500 E Робочі параметриНомінальна потужність (220В)5 кВтВитрати палива2.45 л/годМаксимальна потужність5.5 кВтЧастота струму/напруги50 ГцХарактеристики двигуна і пристроюНапругаоднофазний (220 В)Тип запускуручний стартер електростарт Марка паливадизельне паливоОхолодженняповітряне охолодження
вага 108 кг
Виконання відкрите
Виробник двигуна Iron Angel
Витрати палива 2.45 л/год
Додаткова інформація 755х510х630 мм
електростарт дизельне паливо
Кількість циліндрів 1
Клас побутовий
Конструктивні та функціональні особливості 2х16А (220)
Країна походження Нідерланди
Лічильник мотогодин є
Максимальна потужність 5.5 кВт
Модель двигуна E 418 DE
Можливість установки автоматики так
Наявність автоматики опціонально
Обсяг масляного картера 1.65 л
Особливості з функцією AVR
Охолодження повітряне охолодження
Потужність, к.с. 10 к.с.
Призначення для гаража
Стабілізація напруги з функцією AVR
Технічні характеристики Iron Angel EGD 5500 E 5 кВт
Тип двигуна 4-тактний
Тип запуску ручний стартер
Тип палива дизель
Тип установки пересувні (на колесах)
Характеристики двигуна і пристрою однофазний (220 В)
Частота струму/напруги 50 Гц
Об'єм двигуна 418 см.куб.
Об'єм паливного бака 15 л
Гарантія 12 місяців

Ще не було питань.