Торцювальна пилка Metabo KS 216 M Lasercut (619216000)

9272.00грн.
Немає в наявності

Опис моделі Metabo KS 216 M Lasercut (619216000)

Німецька компанія Metabo добре відома не лише на території Німеччини, а й далеко за її межами. Асортимент електроінструментів охоплює практично весь відомий спектр робіт. За свою майже вікову діяльність торговий бренд неодноразово довів, що німецька ретельність та педантичність у підході до найдрібніших деталей - це основний напрямок діяльності компанії. Щороку торгова марка радує своїх шанувальників випуском все більш нової та досконалої техніки, гідної найвищих похвал за якістю збирання та продуктивності.

Пила торцювальна Metabo KS 216 M відповідає всім необхідним стандартам професійного інструменту. Дана модель була оновлена наприкінці 2014 року, створена за сучасними технологіями, з ретельним підганянням деталей та опрацюванням робочого механізму. Ідеально збалансована конструкція дозволяє майстру утримувати інструмент тривалий час без дискомфорту. Удосконалена пилка має гранично легку вагу, яка вигідно відрізняє інструмент серед аналогів. Компактна пилка привернула увагу не тільки професіоналів, а й домашніх майстрів, тому що не вимагає багато місця для роботи і є виключно мобільним інструментом завдяки вазі близько 9 кг. Ручка для перенесення покрита прогумованим складом для комфортнішого захоплення. Спеціальний механізм блокує пилку у складеному положенні. Кріпиться агрегат до робочого верстата за допомогою стаціонарного кріплення та 4 отворів.

Особливості Metabo KS 216 M Lasercut (619216000)

Двигун з великим ресурсом

Електричний двигун з потужністю на 1350 Вт із малим споживанням електроенергії розвиває 5000 об/хв. Електромотор з великим робочим ресурсом має необхідний захист від перегріву та перевантаження, що продовжує термін безпечної експлуатації інструменту.

Стіл з суцільнолитого сплаву алюмінію

Алюмінієвий стіл має підвищений рівень зносостійкості, за рахунок легкості металу вдалося зберегти невелику вагу виробу. Наступна характеристика алюмінієвого сплаву - це міцність та надійність, що важливо при роботі з громіздкими заготовками.

Поворот стола у дві сторони до 47 градусів

Розворот столу може проходити в обидві сторони, залежно від складності операції, що виконується. Збільшено кут повороту до 47 градусів. Декілька точок можуть бути зафіксовані, це найчастіше використовувані кути 5, 22.5, 30 і 45 градусів. Стіл має метричну шкалу з кроком 1 град.

Різ під кутом

Нахил пиляльного диска дозволяє робити пропили під кутом, чим цінується торцювальна пилка. Торцівка Metabo KS 216 M має механізм нахилу в ліву сторону від 0 до 45 градусів. Хід нахилу диска становить 2 град. Коли майстер натискає спеціальну кнопку, диск нахиляється додатково на 2 градуси. Виняткова точність виставлення кута нахилу. Швидке коригування обраної позиції - додаткова перевага електроінструменту.

Лазерна індикація лінії розпилу

На точність розрізу впливає підсвічування робочої зони та лазерна указка. Підсвічування здійснюється білими світлодіодами, знаходиться поруч із різальним диском, там же знаходиться червоний лазер. Високе розташування унеможливлює попадання на них стружки. Лазер відображає пряму лінію, яка точно вказує на місце розпилу.

Розсувні подовжувачі столу

Два подовжувачі знімної конструкції можуть висуватися на будь-яку відстань від пилки для роботи з довгими заготовками. Висувні штанги збільшують площу обробки та можливості роботи майстра.

Обмежувач глибини різу

Майстер може обмежити хід пиляльного диска у глибину. Для цього у конструкції знаходиться шестигранник. Повертаючи деталь, оператор регулює товщину розпилу. Повернення диска у вихідне положення після виконання операції також має регулятор, він відповідає за висоту підйому. Тобто, діапазон ходу ріжучого блоку може регулюватися при необхідності.

Швидкозатискна струбцина

Від фіксованого положення заготовки залежить точність розрізу. Струбцина має швидкозатискний механізм, що дозволяє зафіксувати деталь по висоті. Для цього потрібно натиснути на кнопку. Причому механізм може притискати деталь не тільки до робочого столу, але і до упору під кутом 90 град.

Стружкозбірник

Ззаду інструменту знаходиться спеціальний штуцер для підключення пилососа або приєднання тканинного мішка для збирання стружки. Це необхідно для того, щоб утримувати робоче місце в чистоті та для того, щоб майстер не дихав курним повітрям.

ДокладнішеТехнічні характеристики Metabo KS 216 M Lasercut (619216000) Робочі параметриДіаметр диска216 ммШирина пропила 45 °80 ммМаксимальні обороти5000 об/хвКут нахилу пильного диска47°Посадковий діаметр диска30 ммХарактеристики двигуна і пристроюЖивленнявід мережіТип двигунащітковийПотужність, Вт1350 ВтНапругаоднофазний (220 В)Конструктивні та функціональні особливостіФункція протяганнябез протяганняПлавний запускбез плавного пускуОсобливостіможливість підключення пилососа лазерна розмітка Підсвічування робочої зониз підсвіткоюТип передачіредукторніПідтримка постійних оборотів під навантаженнямніПилозбірник в комплектієЗахист від випадкового включенняєМатеріал основного столуалюмінійНахил диска під кутом 45 °єДодаткова інформаціяВидторцювальні пилиМаксимальна глибина пропила 90 °60 ммГлибина пропила 45 °45 ммШирина пропила 90 °120 ммКількість зубів40 шт.Гарантія36 місяцівДіапазон повороту столу-47°/+47°Габарити475х465х285 ммКласпрофесійнийКраїна походженняНімеччинаКомплектація

- пиляльний диск 40 зубів;

- 2 інтегровані розширювачі столу;

- упор для відрізки заготовки по довжині;

- затискач для матеріалу;

- Інструмент для заміни пильного диска;

- пиловий мішок;

- картонна коробка

Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію або характеристики моделі без повідомлення продавця.Відгуки покупців 5 Додати відгукСортуванняЗа датоюНайкориснішіАндрей УсачевВідмінний20.12.2019Долго к ней присматривался и когда по акции обвалилась цена решил купить. Из хорошего могу сказать, что режет точно,есть хорошая подсветка,лазерная разметка. Так же могу поделиться лайфхаком (два удлинителя стола можно между собой соединить и собрать как доп столик к основному. Получается когда заготовка длинной 2-3 метра вы эту приспособу ложите рядом с торцовкой и уровень получается одинаковый со столом торцовки, в таком случае длинную заготовку отрезать на много легче).Рекомендую ВідповістиКорисний відгук? 4 0Евгений,ОдессаВідмінний04.09.2019брал себе в гараж, мне понравилось все,. невыполнимых задач для неё пока не встречал. для домашнего использования хватает на все 100%. цена/качество превыше всего, тем кто хочет рационально потратить свои деньги - берите данный аппарат Переваги: цена/качествоНедоліки: не нашел ВідповістиКорисний відгук? 3 0Дима ДеркачВідмінний04.07.2019Вот это настоящий наглядный пример сочетания цены и качества.Цена практически не привышает пил из бытовой категории а качество работы действительно професиональное. Производитель держит хороший уровень. Что не мало важно, есть очень широкий ассортимент родных дисков, тоже высококачественных и для люых целей,дерево,ламинат, алюминий и пластик, что угодн. От меня оценка- 5. ВідповістиКорисний відгук? 2 0Тарас Иванович ДнепрВідмінний12.05.2019Первое что могу сказать - это самая оперативная отправка товара за все время моих заказов в интернет магазинах - в обед заказал и на следующий день вечером уже забрал на отделении в Днепре. Молодцы! Что касается торцовки. Занимаюсь установкой дверей и укладкой напольных покрытий и соответственно плинтусов. Как же я много времени и нервов потратил на пропил наличников и плинтусов стуслом и электро лобзиком. А сейчас 2 секунды и четкий пропил под 45 градусов. Не могу нарадоваться. Все супер!Переваги: Цена, качество, оперативность магазинаНедоліки: нет ВідповістиКорисний відгук? 5 0Степан Відмінний26.04.2019Маю на господарці, багато інструменту метабо. Перше, що придбав собі, то була болгарочка на 125 диск. Служить вірою мені і правдою вже четвертий рік. Потім мав потребу в шуруповерті. Придбав собі на 12 вольт. Дуже міцний, круте все підряд вдома. Зараз маю потребу переробити дах на будинкові. Думати не став, придбав знову метабо, бо за якість товару впевнений. Дякую вам за знижку і безкоштовну доставку.Переваги: надійність. 3роки гарантії ВідповістиКорисний відгук? 2 0Написати відгук про товар

Погано

Так собі

Нормальний

Добре

Чудово

Переваги:

Недоліки:

Коментар

Вид торцювальні пили
Габарити 475х465х285 мм
Глибина пропила 45 ° 45 мм
Діаметр диска 216 мм
Діапазон повороту столу -47°/+47°
Живлення від мережі
Захист від випадкового включення є
Кількість зубів 40 шт.
Клас професійний
Країна походження Німеччина
Кут нахилу пильного диска 47°
Максимальні обороти 5000 об/хв
Максимальна глибина пропила 90 ° 60 мм
Матеріал основного столу алюміній
Напруга однофазний (220 В)
Нахил диска під кутом 45 ° є
Особливості можливість підключення пилососа
Підсвічування робочої зони з підсвіткою
Підтримка постійних оборотів під навантаженням ні
Пилозбірник в комплекті є
Плавний запуск без плавного пуску
Посадковий діаметр диска 30 мм
Потужність, Вт 1350 Вт
Тип двигуна щітковий
Тип передачі редукторні
Функція протягання без протягання
Ширина пропила 45 ° 80 мм
Ширина пропила 90 ° 120 мм
Гарантія 36 місяців

Ще не було питань.